Om företaget

Renovering och målning av fönster sedan 1988

På A.L. Ivarsson Fönster är vi noga med att kvalitetssäkra arbetet och strävar hela tiden efter att bli bättre. Vi utvecklar våra tekniker för att göra arbetet så effektivt som möjligt. Ett gediget grundarbete i varje projekt garanterar ett arbete av högsta kvalitet.

Sedan starten 1991 har vi renoverat alla typer av fönster åt såväl byggföretag, bostadsrättsföreningar, lokalförsörjningsförvaltningen, Svenska Kyrkan, privatpersoner samt Mölndal stad och Göteborgs stad.

Vår affärsidé

Huvudområdetsom A.L. Ivarsson Fönster AB arbetar med är renovering och målning av fönster.  Vi arbetar med krävande uppdrag inom Storgöteborgsområdet.

Vår historia

 • 1988

  A.L. Ivarsson Fönster AB startade som en del i Valter Carlsson Måleri AB när företaget anställde 1988 två personer med specialkunskap för att renovera fönster. Renovering gjordes grundligt och fönstret kläddes in med skydd under pågående arbete. Allt kitt togs bort och all gammal färg skrapades rent innan fönstret fick nytt, fräscht kitt och målades noggrant.

 • 1991

  1991 började vi profilera oss mot fönsterrenovering och företaget A.L. Ivarsson Fönster AB grundades.

  Företaget har hela tiden strävat efter att kvalitetssäkra arbetet. Till en början användes en källarlokal som verkstad vid renoveringen, men sedan många år tillbaka utförs allt arbete i vår verkstad på Backa Bergögata 6.

 • 1994

  1994 investerades i en ny teknik, mikrovågstekniken. En revolutionerande teknik som framförallt används till fönster från kulturella byggnader, kyrkor och sekelskifteshus

Kontaktform

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi renoverar och målar alla typer av fönster i Storgöteborg. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor! Vi jobbar både för entreprenörer, BRF:er och privatpersoner.

Privatpersoner har möjlighet att få en skattereduktion på 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år. Läs mer om rotavdraget här.

A.L. Ivarsson Fönster AB är medlem i Måleriföretagen och certifierade enligt Måleriföretagens anpassade ledningssystem.